В Україні дорожчає цукор

В сезон заготівлі варення цукор продовжує дорожчати

Ціни на цукор в Україні продовжують зростати. Головні причини — низькі запаси продукту в країні, а також ранній активний експорт і підвищення цін на світовому ринку, пише infoindustria.com.

Оптова відпускна ціна за тиждень зросла на 0,50% і перебувала в діапазоні 14900-15350грн/т, (залежноі від термінів оплати та якості).

Діапазон цін на жом буряковий гранульований в Україні цього тижня становив 3500-3800 грн/т (товар практично весь законтрактований). Ціновий діапазон на мелясу – 2500-2800 грн/т (товар практично весь законтрактований).

Як повідомлялось, Євросоюз на три роки встановив нульове ввізне мито для українського взуття.